Terug naar het aanbod

Bovenwoning Stroeerweg 4 – A2, 1777 ND Hippolytushoef

Vraagprijs € 297.500 kk
Bouwjaar 2001
Woonoppervlakte 169 m²
Perceel 1715 m²
Inhoud 480 m³
Op Stroe, het mooiste stukje Wieringen, wordt deze gesplitste Wieringer stolpboerderij als appartement te koop aangeboden. Dit betreft het appartement gelegen op de eerste en tweede etage. Het bouwjaar is 2001, dus de bouwkwaliteit is optimaal en het object is super geïsoleerd. Het appartement A2 is gelegen op de eerste en tweede etage en heeft een eigen voorentree met trapopgang naar boven.... Lees meer

Bovenwoning in Wieringer boerderij op Stroe

Op Stroe, het mooiste stukje Wieringen, wordt deze gesplitste Wieringer stolpboerderij als appartement te koop aangeboden. Dit betreft het appartement gelegen op de eerste en tweede etage. Het bouwjaar is 2001, dus de bouwkwaliteit is optimaal en het object is super geïsoleerd.

Het appartement A2 is gelegen op de eerste en tweede etage en heeft een eigen voorentree met trapopgang naar boven. De overloop geeft toegang tot de aan de achterzijde gelegen woonkeuken met vinylvloer. De keuken is voorzien van alle gemakken en heeft een L-opstelling en voldoende ruimte voor een grote eettafel. De woonkamer is zeer royaal en heeft mooie raampartijen, een prachtig balkenplafond en vloerbedekking. De slaapkamer op de eerste etage is gelegen aan de voorzijde en is zeer ruim. Deze slaapkamer is te bereiken via een doorgangskamer, tevens te gebruiken als slaapkamer. De badkamer is ook op de eerste etage en heeft een bad, douchecabine, wastafel en staand closet. Er is ook een apart toilet met fonteintje. Op de tweede etage zijn twee slaapkamers en een derde toilet.

Op het achtergelegen plein staat een houten schuur die behoort bij appartement A2. Daarnaast behoort tot dit appartement nog een eigen perceel grond waarmee de totale kavel van appartement A2 op 1.715 m² uitkomt. Het plein behoort tot het gebruiksrecht van het begane grond appartement A1.

De Wieringer boerderij kan tevens als een grote woning gekocht worden tezamen met het appartement op de begane grond (kijk voor de andere aanmelding op Stoeerweg 4 - A1 Hippolytushoef). Het geheel is bijvoorbeeld in te richten als mantelzorgwoning of Bed en Breakfast. De totale kavel is 3.335 m².

PRIJS
Vraagprijs € 297.500,- k.k.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : WIERINGEN, Sectie en nummer: G 756 , Appartementnummer A2 Groot : 9 are, 35 centi-are.
Gemeente : WIERINGEN, Sectie en nummer: G 851 , Groot : 7 are, 80 centi-are.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan geeft aan bedrijfsmatige bestemming. De gemeente heeft een partiële bestemmingswijziging toegepast om deze woonboerderij en de omliggende nieuwe Wieringer boerderijen de bestemming wonen te geven, zie brief gemeente d.d. 1 maart 2005.

INHOUD
De inhoud van de woning is 480 m³.

1. De gebruiksoppervlakte wonen is 169 m².
2. De overige inpandige ruimtes is 0 m²;
3. De gebouwgebonden buitenruimte is 0 m²;
4. De externe bergruimte is 46 m² (schuur en berging);
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 215 m².

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
De woning betreft appartementsrecht. Er is een recht van weg voor de bewoner van het bovenappartement om te komen en gaan vanaf zijn appartement.

BOUWJAAR
2001 : bouwjaar boerderijwoning.

INSTALLATIES
Gasgestookte C.V.-installatie met radiatoren. Merk C.V.-combiketel: Atag hr combi , bouwjaar: 2000.
Meterkast: elektra van A2 via een submeter vanaf de centrale meter van app. A1. Gas voor A2 via een submeter vanaf de centrale gasmeter van app. A1.
Riolering via gemeente riool.

BOUWAARD en ISOLATIE
Traditionele bouw met betonfundering, houten vloeren, spouwmuren, hardhouten kozijnen, deels rieten dak, deels pannendak. Isolatie: dakisolatie, dubbelglas geheel, muurisolatie, vloerisolatie.

ENERGIELABEL
Het aanwezige Energielabel voor dit object is : B

ONDERHOUD
Goed onderhouden Wieringer boerderij. In 2018 is een deels geschilderd buitenom.

LIGGING
Het appartement is gelegen aan een rustige weg in het landelijk gelegen dorp Stroe. Ideale plek voor wandelaars en buitenmensen. Voorzieningen zoals supermarkten en sportvelden in het naastgelegen dorp Hippolytushoef.

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Een groot verhard terrein achter en naast de woning biedt voldoende parkeerruimte.

BIJZONDERHEDEN
Op het mooiste plekje van Wieringen, op Stroe, staat deze mooie en redelijk nieuwe Wieringer boerderij met een groot stuk grond eromheen en veel parkeerruimte achter de woning. Naar aanleiding van de ruilverkaveling is de eigenaar per jaar € 24,-- schuldig aan herinrichtingrente tot 2026.

Oprichting VVE, nutsvoorzieningen en bouwtechnische aanpassingen zullen in nader overleg uitgewerkt worden.

AANVAARDING
Aanvaarding is in overleg.
Vraagprijs € 297.500 kk
Bouwjaar 2001
Perceel 1715 m²
Inhoud 480 m³
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 169 m²
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen