Terug naar het aanbod

Benedenwoning Stroeerweg 4 – A1, 1777 ND Hippolytushoef

Vraagprijs € 400.000 kk
Bouwjaar 2001
Woonoppervlakte 184 m²
Perceel 2555 m²
Inhoud 638 m³
Op Stroe, het mooiste stukje Wieringen, wordt deze gesplitste Wieringer stolpboerderij als appartementen te koop aangeboden. Dit betreft het appartement gelegen op de begane grond. Het bouwjaar is 2001, dus de bouwkwaliteit is optimaal en het object is super geïsoleerd. Het appartement A1 is gelegen op de begane grond en heeft een eigen voorentree met toegang tot de omliggende kamers. De... Lees meer

Benedenwoning in Wieringer boerderij op Stroe

Op Stroe, het mooiste stukje Wieringen, wordt deze gesplitste Wieringer stolpboerderij als appartementen te koop aangeboden. Dit betreft het appartement gelegen op de begane grond. Het bouwjaar is 2001, dus de bouwkwaliteit is optimaal en het object is super geïsoleerd.

Het appartement A1 is gelegen op de begane grond en heeft een eigen voorentree met toegang tot de omliggende kamers. De woonkamer aan de voorzijde is royaal en heeft mooie raampartijen en een prachtig balkenplafond en vloerbedekking. De tweede woonkamer, aan de achterzijde van de woning, heeft een plavuizenvloer, een mooi balkenplafond en tevens is hier de keuken. Er zijn drie slaapkamers. Het appartement heeft een badkamer met ligbad, wastafelmeubel en hangend closet en daarnaast, in de hal aan de achterzijde van de woning, nog een aparte douche en apart toilet met hangend closet, urinoir en fonteintje. Aan de achterzijde is tevens een entree naar de berging met de CV-ketelopstelling en de wasmachineaansluiting.

Aan de achterzijde is een plein met eigen schuur en parkeerruimte. Het plein behoort tot het gebruiksrecht van de begane grond. Daarnaast behoren tot dit appartement nog twee eigen percelen waarmee de totale kavel van appartement A1 op 2.555 m² uitkomt. Aan de zijkant heeft het appartement een prachtig perceel van 800m² die in te richten is als royale tuin die via de zijuitgang te bereiken is.

De Wieringer boerderij kan tevens als één grote woning gekocht worden tezamen met het appartement op de eerste en tweede etage (kijk voor de andere aanmelding op Stoeërweg 4 - A2 Hippolytushoef). Het geheel is bijvoorbeeld in te richten als mantelzorgwoning of Bed en Breakfast. De totale kavel is 3.335 m².

PRIJS
Vraagprijs € 400.000,- k.k.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : WIERINGEN, Sectie en nummer: G 756, Appartementnummer A1 Groot : 9 are, 35 centi-are.
Gemeente : WIERINGEN, Sectie en nummer: G 852, Groot : 8 are.
Gemeente : WIERINGEN, Sectie en nummer: G 850, Groot : 8 are, 20 centi-are.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan geeft aan bedrijfsmatige bestemming. De gemeente heeft een partiële bestemmingswijziging toegepast om deze woonboerderij en de omliggende nieuwe Wieringer boerderijen de bestemming wonen te geven, zie brief gemeente d.d. 1 maart 2005.

INHOUD
De inhoud van het appartement is 638 m³.

1. De gebruiksoppervlakte wonen is 184 m².
2. De overige inpandige ruimtes is 0 m²;
3. De gebouwgebonden buitenruimte is 0 m²;
4. De externe bergruimte is 28 m² (schuur);
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 212 m².

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
De woning betreft appartementsrecht. Er is een recht van weg voor de bewoner van het bovenappartement om te komen en gaan vanaf zijn appartement. Tevens heeft de bewoner van de bovenverdieping een garage op het achtergelegen terrein.

BOUWJAAR
2001 : bouwjaar boerderijwoning.

INSTALLATIES
Gasgestookte C.V.-installatie met vloerverwarming over de gehele begane grond. Merk C.V.-combiketel: Atag hr combi, bouwjaar: 2012.
Meterkast: ca. 10 groepen x 230 volt en aardlekschakelaar.
(Meterkast: elektra van A2 via een submeter vanaf de centrale meter van app. A1. Gas voor A2 via een submeter vanaf de centrale gasmeter van app. A1.)
Riolering via gemeente riool.

BOUWAARD en ISOLATIE
Traditionele bouw, betonfundering, betonnen begane grondvloer, spouwmuren, hardhouten kozijnen, deels rieten dak, deels pannendak. Isolatie: dakisolatie, dubbelglas geheel, muurisolatie, vloerisolatie.

ENERGIELABEL
Het aanwezige Energielabel voor dit object is : B

ONDERHOUD
Goed onderhouden Wieringer boerderij. In 2018 is een deel geschilderd buitenom.

LIGGING
Het appartement is gelegen aan een rustige weg in het landelijk gelegen dorp Stroe. Ideale plek voor wandelaars en buitenmensen. Voorzieningen zoals supermarkten en sportvelden in het naastgelegen dorp Hippolytushoef.

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Een groot verhard terrein achter en naast de woning biedt voldoende parkeerruimte.

BIJZONDERHEDEN
Op het mooiste plekje van Wieringen, op Stroe, staat deze mooie en redelijk nieuwe Wieringer boerderij met een groot stuk grond eromheen en veel parkeerruimte achter de woning. Naar aanleiding van de ruilverkaveling is de eigenaar per jaar € 24,-- schuldig aan herinrichtingrente tot 2026.

Oprichting VVE, nutsvoorzieningen en bouwtechnische aanpassingen zullen in nader overleg uitgewerkt worden.

AANVAARDING
Aanvaarding is in overleg.
Vraagprijs € 400.000 kk
Bouwjaar 2001
Perceel 2555 m²
Inhoud 638 m³
Aantal kamers 4
Woonoppervlakte 184 m²
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen