Terug naar het aanbod

Boerderijwoning Stroeerweg 4, 1777 ND Hippolytushoef

Koopprijs va € 699.000 kk
Bouwjaar 2001
Woonoppervlakte 353 m²
Perceel 3335 m²
Inhoud 1118 m³
Wieringer boerderij op Stroe te koop. Op het mooiste stukje Wieringen is nu de meest karakteristieke woning van Wieringen te koop. Een Wieringer boerderij, geschikt als een grote woning, of, zoals nu het geval is, in tweeën te bewonen in een appartement op de begane grond en een appartement op de eerste en tweede etage. Of gemakkelijk in te richten als mantelzorgwoning of Bed en Breakfast. Om de... Lees meer

Wieringer boerderij op Stroe te koop

Wieringer boerderij op Stroe te koop. Op het mooiste stukje Wieringen is nu de meest karakteristieke woning van Wieringen te koop. Een Wieringer boerderij, geschikt als een grote woning, of, zoals nu het geval is, in tweeën te bewonen in een appartement op de begane grond en een appartement op de eerste en tweede etage. Of gemakkelijk in te richten als mantelzorgwoning of Bed en Breakfast. Om de boerderij heen ligt een groot stuk weiland. De kavel is in totaal 3.335 m². Het bouwjaar is recent, namelijk 2001, dus de bouwkwaliteit is optimaal en het object is super geïsoleerd.

PRIJS
Vanafprijs € 699.000,- k.k.
Vraagprijs € 725.000,- k.k.

Let op !! De getoonde prijs is een ''bieden vanaf'' prijs in combinatie met een vraagprijs. De ''bieden vanaf'' prijs geeft aan dat biedingen onder deze prijs in principe niet in overweging worden genomen door de verkoper. U kunt dus beginnen te bieden vanaf dit bedrag. De ''bieden vanaf'' prijs is dus eigenlijk een verkoop bij opbod. Bij de vraagprijs werkt het juist andersom, daar wordt vaak een lager bod uitgebracht.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : WIERINGEN, Sectie en nummer: G 754 , Groot : 9 are, 35 centi-are, opgesplitst in 2 appartementsrechten, te weten: G 756, A1 en A2.
Gemeente : WIERINGEN, Sectie en nummer: G 852 , Groot : 8 are
Gemeente : WIERINGEN, Sectie en nummer: G 851 , Groot : 7 are, 80 centi-are.
Gemeente : WIERINGEN, Sectie en nummer: G 850 , Groot : 8 are, 20 centi-are.
Het perceel is totaal groot: 3.335 m²

BESTEMMING
Het bestemmingsplan geeft aan bedrijfsmatige bestemming. De gemeente heeft een partiële bestemmingswijziging toegepast om deze woonboerderij en de omliggende nieuwe Wieringer boerderijen de bestemming wonen te geven, zie brief gemeente d.d. 1 maart 2005.

INHOUD
De inhoud van de woning is 1118 m³.

1. De gebruiksoppervlakte wonen is 353 m².
2. De overige inpandige ruimtes is 0 m² (bergzolder zonder vaste trap of raamopp. < 1 m²);
3. De gebouwgebonden buitenruimte is 0 m² (balkon, dakterras);
4. De externe buitenruimte is 46 m² (losse garage, berging);
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 399 m².

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
De woning betreft een appartementsrecht. Geen bijzondere erfdienstbaarheden. De percelen weiland zijn eigen grond. Er zijn geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend.

BOUWJAAR
2001: bouwjaar boerderijwoning.

INSTALLATIES
Gasgestookte cv installatie met radiatoren en deels vloerverwarming, merk CV-combi-ketel: Atag hr combi 2 x , bouwjaar: 2000 en 2012.
Riolering via gemeente riool. Meterkast: ca. 10 groepen x 230 volt en aardlekschakelaar 2 x . Meterkast: elektra van A2 via een submeter vanaf de centrale meter van app. A1. Gas voor A2 via een submeter vanaf de centrale gasmeter van app. A1.

BOUWAARD en ISOLATIE
Traditionele bouw, betonfundering, betonnen begane grondvloer, betonnen eerste verdiepingsvloer, houten 2 etagevloer, spouwmuren, hardhouten kozijnen, deels rieten dak, deels pannendak. Isolatie: dakisolatie, dubbelglas geheel, muurisolatie, vloerisolatie.

ENERGIELABEL
Het aanwezige Energielabel voor dit object is : B.

ONDERHOUD
Goed onderhouden Wieringer boerderij. In 2018 is een deels geschilderd buitenom.

LIGGING
De woning is gelegen aan rustige weg, buiten bebouwde kom, open ligging en vrij uitzicht.

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Een groot verhard terrein achter en naast de woning biedt veel parkeerruimte.

BIJZONDERHEDEN
Op het mooiste plekje van Wieringen, op Stroe, staat deze mooie en redelijk nieuwe Wieringer boerderij met een groot stuk grond eromheen en veel parkeerruimte achter de woning. Naar aanleiding van de ruilverkaveling is de eigenaar per jaar € 24,-- schuldig aan herinrichtingrente tot 2026.

AANVAARDING
Aanvaarding is in overleg.
Koopprijs va € 699.000 kk
Bouwjaar 2001
Perceel 3335 m²
Inhoud 1118 m³
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 353 m²
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen