Terug naar het aanbod

Eengezinswoning Plevierstraat 9, 1761 XM Anna Paulowna

Koopprijs va € 167.500 kk
Bouwjaar 1975
Woonoppervlakte 118 m²
Perceel 176 m²
Inhoud 396 m³
Starters opgelet! Deze kans mag je niet laten lopen. De handen uit de mouwen steken en maak er een waar paradijs van! Deze woning dient gemoderniseerd te worden, maar biedt daar met deze aantrekkelijke prijs alle ruimte toe. De woning is prachtig gelegen met de tuin op het zuiden dus volop in de zon. De woonkamer is een ruim en licht met diverse mogelijkheden. Op de 1e etage zijn 3 ruime... Lees meer

Handen uit de mouwen

Starters opgelet! Deze kans mag je niet laten lopen. De handen uit de mouwen steken en maak er een waar paradijs van! Deze woning dient gemoderniseerd te worden, maar biedt daar met deze aantrekkelijke prijs alle ruimte toe. De woning is prachtig gelegen met de tuin op het zuiden dus volop in de zon. De woonkamer is een ruim en licht met diverse mogelijkheden. Op de 1e etage zijn 3 ruime slaapkamers, alsmede een ruime badkamer met wastafel, 2e toilet en ligbad. Vaste trap naar 4e slaapkamer met dakkapel. De woning ligt in een '''groene''' omgeving met een kinderspeelplaats in de directe nabijheid.

Indeling begane grond
U komt binnen in een voorentree met toilet en meterkast. Het toilet heeft een staand closet met fontein. De woonkamer is een ruime en lichte kamer met diverse mogelijkheden. Toegang naar de keuken welke eenvoudig is ingericht. Er zijn volop mogelijkheden door bijvoorbeeld de indeling te veranderen en hier een heerlijke open woonkeuken te creëren.

1e etage
Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, waarvan één met een vaste wastafel. De badkamer is ruim en heeft een 2e toilet, ligbad en wastafel.

2e etage
Via een vaste trap komt u op de 4e slaapkamer met dakkapel. Op deze verdieping is onder het schuine dak en op de overloop nog bijzonder veel bergruimte. Ook de Intergas combiketel uit 2015 hangt hier.

Tuin
Aan de voorzijde de aangebouwde stenen berging en de carport. Voortuin met wat vaste oprit en tegels. Achtertuin op het zuiden met schuttingen aan weerszijde, gazon en wat vaste planten en struiken.

PRIJS
Vanafprijs € 167.500,- k.k.

Let op !! De getoonde prijs is een ''vanaf'' prijs. De ''vanaf'' prijs geeft aan dat biedingen vanaf dit bedrag in overweging worden genomen door de verkoper. U kunt dus beginnen te bieden vanaf dit bedrag. De ''bieden vanaf'' prijs is dus eigenlijk een verkoop bij opbod. Bij de vraagprijs werkt het juist andersom, daar wordt vaak een lager bod uitgebracht.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Anna Paulowna, Sectie en nummer: L 4308 , Groot : 1 are, 76 centi-are.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is woonbestemming.

INHOUD
De inhoud van de woning is 396 m³.

1. De gebruiksoppervlakte wonen is 118 m².
2. De overige inpandige ruimtes is 0 m²;
3. De gebouwgebonden buitenruimte is 7 m² (berging);
4. De externe bergruimte is 0 m²;
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 127 m².


JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
De woning staat op een kavel eigen grond en het betreft een geheel kadastraal perceel.
Buurtbewoners dienen elkaar recht van voetpad te verlenen in de achtergelegen steeg.

BOUWJAAR
1975 : bouwjaar woning.

INSTALLATIES
Gasgestookte C.V.-installatie met radiatoren merk C.V.-combiketel: Intergas combi, bouwjaar: 2015. Meterkast met 4 groepen en tariefmeters voor elektra en gas. De woning is aangesloten op het gemeenteriool.

BOUWAARD en ISOLATIE
Betongietbouw woning met spouwmuren en onderheide betonfundering. Alle verdiepingsvloeren zijn van beton. Hardhouten kozijnen met enkelglas. Zadeldak met pannen gedekt. De woning heeft dakisolatie.

ENERGIELABEL
Het voorlopige Energielabel voor dit object is: C

ONDERHOUD
De woning is redelijk onderhouden. De woning dient wel gemoderniseerd te worden.

LIGGING
De woning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met vele speelveldjes en openbaar groen. Diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, sportvelden en openbaar vervoer zijn op korte afstand.

AANVAARDING
Aanvaarding is in overleg, maar kan eventueel spoedig.

BIJZONDERHEDEN WELKE IN DE KOOPOVEREENKOMST WORDEN OPGENOMEN
Notarieel transport dient te gaan via Holtman Notarissen, Koningslaan 62 te (3583 GP) UTRECHT.

Artikel 22 - Het verkochte
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat het verkochte meer dan 25 jaar geleden is gebouwd, dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. Overigens is koper in de gelegenheid gesteld het verkochte desgewenst voor het sluiten van de koopovereenkomst te (laten) onderzoeken.

Artikel 23 - Asbest
Aan verkoper is WEL bekend dat in de onroerende zaak asbest c.q. asbestcement houdende materialen en andere materialen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid zijn verwerkt, NAMELIJK ENKELE PLAATJES ASBEST NABIJ DE CV-KETEL. Mogelijk zijn er nog meer asbesthoudende materialen in de woning aanwezig. Bij eventuele verwijdering van asbest c.q. asbestcement houdende materialen en andere materialen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper van alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest c.q. asbestcement houdende materialen en andere materialen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid in de onroerende zaak kunnen voortvloeien. Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak op voornoemde materialen te onderzoeken.

Artikel 24 - Uitsluiting aansprakelijkheid bodemverontreiniging
1. Verkoper is uit eigen deskundigheid, publicaties in (lokale) bladen, in het verleden uitgevoerd bodemonderzoek, het gebruik tot nu toe van het verkochte of anderszins, geen feiten of omstandigheden bekend die er op wijzen dat de bodem en/of het grondwater behorende tot het verkochte enige verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik van het verkochte, of die heeft geleid of zou kunnen leiden tot een verplichting tot sanering, dan wel tot het nemen van beveiligingsmaatregelen;
2. Het risico ter zake van verontreiniging van de onroerende zaak, van welke aard ook, rust op de koper;
3. Indien na de eigendomsoverdracht en/of de feitelijke levering blijkt dat de onroerende zaak is verontreinigd, in welke zin dan ook, dan is de verkoper daarvoor niet aansprakelijk, tenzij hij met de verontreiniging bekend was.

Artikel 25 - Rentevergoeding
Indien de juridische levering later plaatsvindt dan overeengekomen, is koper een rente van 6% per jaar verschuldigd over de koopsom, te voldoen gelijktijdig met de koopsom, te berekenen vanaf de overeengekomen datum van de juridische levering tot en met de daadwerkelijke datum van de juridische levering. Vooromschreven vergoeding is niet verschuldigd indien de oorzaak hiervan in de risicosfeer van de verkoper ligt.
Koopprijs va € 167.500 kk
Bouwjaar 1975
Perceel 176 m²
Inhoud 396 m³
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 118 m²
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen