Terug naar het aanbod

Eengezinswoning Nieuweweg 14, 1761 EH Anna Paulowna

Koopprijs va € 200.000 kk
Bouwjaar 1910
Woonoppervlakte 92 m²
Perceel 373 m²
Inhoud 377 m³
Altijd al gedroomd om voor een gunstige prijs een leuke vrijstaande woning te kunnen kopen? Met ruimte en een royale kavel? En deze dan ook nog eens geheel naar eigen smaak en wensen in te richten? Zoek niet verder! Centraal gelegen in Anna Paulowna staat deze vrijstaande woning met kavel van circa 373 m². Pluspunten zijn de eigen oprit naast de woning, slaapkamer en badkamer op de begane grond... Lees meer

Zeer aantrekkelijke prijs!

Altijd al gedroomd om voor een gunstige prijs een leuke vrijstaande woning te kunnen kopen? Met ruimte en een royale kavel? En deze dan ook nog eens geheel naar eigen smaak en wensen in te richten? Zoek niet verder! Centraal gelegen in Anna Paulowna staat deze vrijstaande woning met kavel van circa 373 m². Pluspunten zijn de eigen oprit naast de woning, slaapkamer en badkamer op de begane grond en nog eens 3 slaapkamers op de 1e etage. Straatgerichte woonkamer met half open keuken. Aan de achterzijde een serre. Al met al aan ruimte geen gebrek! Hier is wat leuks van te maken!

Indeling begane grond:
U komt de woning binnen middels de zijentree. De hal geeft toegang tot de woonkamer, de keuken en de slaapkamer. Straatgerichte woonkamer met grote raampartijen, een heerlijk lichte ruimte. Doorgang naar de half open keuken met een keukenblok in rechte opstelling. Doorgang naar de hal met het toilet, de badkamer en de meterkast. Het toilet en de badkamer dienen gemoderniseerd te worden. Aan de achterzijde is de serre met zicht op de tuin.

1e etage:
Boven zijn drie slaapkamers, waarvan 2 met vinyl en 1 slaapkamer met tapijt. Alle slaapkamers hebben radiatoren, raampartijen en knieschotten en/of inbouwkasten. De grote slaapkamers aan de voor en achterzijde hebben ook een wastafel.

Tuin:
Voortuin en oprit volledig bestraat met bij de zijgevel borders met vaste planten. De achtertuin heeft schuttingen aan de linker en achterzijde. De ligging is erg mooi, want er is geen directe inkijk van buurtbewoners aan de achterzijde. Je ervaart hier een groot gevoel van privacy! Een mooie veranda of garage? Het kan nog allemaal, mogelijkheden genoeg!

PRIJS
Vanafprijs € 200.000,- k.k.
Vraagprijs € 220.000,- k.k.

Let op !! De getoonde prijs is een ''bieden vanaf'' prijs in combinatie met een vraagprijs. De ''bieden vanaf'' prijs geeft aan dat biedingen onder deze prijs niet in overweging worden genomen door de verkoper. U kunt dus beginnen te bieden vanaf dit bedrag. De ''bieden vanaf'' prijs is dus eigenlijk een verkoop bij opbod. Bij de vraagprijs werkt het juist andersom, daar wordt vaak een lager bod uitgebracht.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Anna Paulowna, Sectie en nummer: L 3116 , Groot : 3 are, 73 centi-are. Let op: het betreft een deelperceel. Dit perceel dient nog Kadastraal te worden gesplitst. De geschatte grootte is ca. 3 are en 73 centi-are.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is wonen.

INHOUD
De inhoud van de woning is 377 m³.

1. De gebruiksoppervlakte wonen is 92 m².
2. De overige inpandige ruimtes is 0 m²;
3. De gebouwgebonden buitenruimte is 18 m²; (serre)
4. De externe bergruimte is 0 m²;
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 110 m².

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
De woning staat op een kavel eigen grond en het betreft een deelperceel.
Er zijn geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend.

BOUWJAAR
1910 : bouwjaar woning.

INSTALLATIES
Gasgestookte C.V.-installatie met radiatoren merk C.V.-combiketel: intergas HR, bouwjaar: 2004. Elektrische boiler. Meterkast met 4 groepen en 1 een kookgroep.
De woning is aangesloten op het gemeente riool.

BOUWAARD en ISOLATIE
Traditioneel gebouwde woning met fundering op staal en stenen gevels. De begane grondvloer is van beton. De verdiepingsvloer is van hout. Hardhouten kozijnen met enkel glas. Zadeldak met pannen gedekt.

ENERGIELABEL
Het voorlopige Energielabel voor dit object is: G

ONDERHOUD
De woning dient gemoderniseerd te worden, maar biedt daar met deze aantrekkelijke prijs alle ruimte toe!

LIGGING
De woning is centraal gelegen aan een rustige weg op ca. 300 meter afstand van het NS-station. Diverse winkels, supermarkten, sportvelden en scholen zijn op enkele minuten loop -/fietsafstand.

AANVAARDING
Aanvaarding is in overleg, maar kan eventueel per direct!
Koopprijs va € 200.000 kk
Bouwjaar 1910
Perceel 373 m²
Inhoud 377 m³
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 92 m²
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen