Terug naar het aanbod

Eengezinswoning Kievitstraat 12, 1761 XB Anna Paulowna

Vraagprijs € 169.000 kk
Bouwjaar 1972
Woonoppervlakte 112 m²
Perceel 139 m²
Inhoud 358 m³
Starters opgelet! Want bij deze woning krijg je zeker waar voor je geld. De laatste jaren is de woning wat gemoderniseerd, zo zijn de keuken en het toilet vernieuwd in 2015 en is in 2009 de voor- en achtertuin opnieuw aangelegd. Op een aantal punten dient de woning nog verder gemoderniseerd te worden, maar daar biedt de gunstige prijsklasse alle ruimte voor en er zijn mogelijkheden genoeg! De... Lees meer

Starterswoning!

Starters opgelet! Want bij deze woning krijg je zeker waar voor je geld. De laatste jaren is de woning wat gemoderniseerd, zo zijn de keuken en het toilet vernieuwd in 2015 en is in 2009 de voor- en achtertuin opnieuw aangelegd. Op een aantal punten dient de woning nog verder gemoderniseerd te worden, maar daar biedt de gunstige prijsklasse alle ruimte voor en er zijn mogelijkheden genoeg! De woonkamer is ruim en staat in directe verbinding met de open keuken. Op de eerste etage zijn 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Op de tweede etage is de 4e slaapkamer. De tuin is deels ingericht met sierbestrating en beplanting en er staat een losse stenen schuur met bergruimte. Een groot pluspunt is de ligging aan de achterzijde, want er is geen directe inkijk van buren door de ligging aan een groot parkeerterrein.

Indeling:
U komt de woning binnen bij de voorentree met hal, deze heeft een plavuizenvloer, radiator, toilet en meterkast. De meterkast is uitgerust met 4 groepen en een aardlekschakelaar. Het toilet is vernieuwd in ca. 2015 en is betegeld tot circa 1,5 meter en heeft een hangend closet. De gehele begane grond heeft een plavuizenvloer en aan de voorzijde kijkt u uit over de straat. Zeer grote raampartijen met veel lichtinval! Tevens is er een trapkast met veel bergruimte. Aan de achterzijde is plek voor de eettafel en treft u de keuken in hoekopstelling. De keuken heeft witte boven en onderkasten, een enkele spoelbak, afzuigkap, 4 pits gaskookplaat, koelkast en vrieskast.

1e etage:
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn ruim door de rechte wanden, hebben vinyl op de vloer en radiatoren. De badkamer heeft een wastafel, doucheruimte, (2e) staand closet, een raam en een radiator.

2e etage:
Vaste trap naar de 2e etage met voorzolder, bergruimte en tapijt op de vloer. Vaste kast met de cv-ketel opstelling, deze is vernieuwd in 2015 (Nefit HR Combi). Ruime zolderkamer (slaapkamer 4) met een dakraam en knieschotten met bergruimte.

Tuin:
De voor en achtertuin zijn in 2009 opnieuw aangelegd. De voortuin is grotendeels bestraat en heeft een ijzeren hekwerk en vaste planten.
Achtertuin deels bestraat en ingericht met borders met vaste planten, schuttingen, stenen berging en een poort/achterom.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : ANNA PAULOWNA, Sectie en nummer: L 3268 , Groot : 1 are, 39 centi-are.

BESTEMMING
De bestemming van dit object is woonbestemming.

INHOUD
De inhoud van de woning is 358 m³.

1. De gebruiksoppervlakte wonen is 112 m².
2. De overige inpandige ruimtes is 0 m² (bergzolder zonder vaste trap of raamopp. < 1 m²);
3. De gebouwgebonden buitenruimte is 0 m² (balkon, dakterras);
4. De externe buitenruimte is 7 m² (losse garage, berging);
Dus totaal is de gebruiksoppervlakte: 119 m².

JURIDISCH en ERFDIENSTBAARHEDEN
De woning staat op een kavel eigen grond en het betreft een geheel kadastraal perceel.
Er zijn geen bijzondere erfdienstbaarheden bekend.

BOUWJAAR
1972 : bouwjaar woning.
2009 : voor en achtertuin opnieuw aangelegd
2015 : toilet begane grond en keuken

INSTALLATIES
Gasgestookte cv installatie met radiatoren merk CV-combi-ketel:Nefit HR Combi, bouwjaar: 2015. Meterkast: 4 groepen en een aardlekschakelaar. Riolering via gemeente riool

BOUWAARD en ISOLATIE
Beton gietbouw woning met onderheide betonfundering en spouwmuren. Alle vloeren zijn van beton. Hardhouten kozijnen met op de begane grond volledig dubbel glas en de 1e etage enkel glas. Zadel dak met pannen gedekt.
De woning is geïsoleerd bij het dak en heeft deels dubbelglas.
Het schuurtje heeft halfsteens muren en een plat dak.

ENERGIELABEL
Het aanwezige Energielabel voor dit object is: C

ONDERHOUD
De woning is prima onderhouden. Voor het laatst buitenom geschilderd in 2014.

LIGGING
De woning is gelegen aan rustige straat in een woonwijk.

AANVAARDING
Aanvaarding is in overleg.

Algemene ouderdomsclausule
De koper verklaart zich ermee bekend dat de onroerende zaak ouderdomsrisico heeft, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit gesteld mogen worden lager liggen dan bij nieuwere objecten. Tenzij de verkoper de kwaliteit heeft gegarandeerd, staat hij niet in voor o.a. de kwaliteit van de vloeren, het dak, leidingen voor elektriciteit, water, gas, riolering, eventuele aanwezigheid van ongedierte c.q. schimmels (zoals houtworm, boktor, zwam, etc.) en de eventuele aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht). Het betekent eveneens dat in de onroerende zaak asbesthoudend materiaal verwerkt kan zijn (bijvoorbeeld in (rook)kanalen, (dak)beschot, en nabij verwarming - en warmwatertoestellen). Koper verklaart ermee bekend te zijn dat verwijdering van dergelijk materiaal milieuvoorschriften gelden. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op dat geen waar het object voor bestemd is.
Vraagprijs € 169.000 kk
Bouwjaar 1972
Perceel 139 m²
Inhoud 358 m³
Aantal kamers 5
Woonoppervlakte 112 m²
Aanvaarding In overleg

Download de brochure

Bezichting aanvragen

Check of je dit huis kan kopen
Huis & Hypotheek

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek

Wil je weten of je dit huis kan betalen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.
Hypotheek berekenen