Hans Bos

Register Makelaar Taxateur voor woningen en bedrijfsmatig vastgoed
In de afgelopen 25 jaren heb ik het makelaarsvak zien veranderen. Het vinden van een geschikte woning of bedrijfspand doen zoekers tegenwoordig meer via internet. De rol van de makelaar wordt steeds meer adviseur van kopers en verkopers. Deze rol bevalt mij zeer goed en ik heb in mijn loopbaan veel kopers en verkopers kunnen ondersteunen bij de meer dan duizend aan- en verkopen die ik gedaan heb. Door de vele transacties hebben we een grote kennis van de regio Kop Noord-Holland op vastgoedgebied opgebouwd. Het brede veld waarin ik u kan adviseren zorgt ervoor dat elke werkdag tot onverwachte contacten en verrassend nieuwe werkzaamheden leidt. Die brede afwisseling van werkzaamheden maakt het vak van makelaar tot één van de leukste beroepen. En dat geldt helemaal als wij een woning, zoals soms gebeurt, binnen een maand verkopen.

Wanneer mag ik u van dienst zijn?

Vakopleidingen

  • HEAO
  • NVM-Makelaarsopleiding woningen en bedrijfsmatig vastgoed.

Informatie

Tel: 06-53853469 (24/7 voor relaties beschikbaar)
Functie: Register Makelaar Taxateur voor woningen en bedrijfsmatig vastgoed, partner/directeur en teamleider makelaardij onroerend goed.

Expertise :

  • 25 jaar makelaar in continue veranderende woningmarkten, van crisis op de woningmarkt tot hoogconjunctuur.
  • Meer dan duizend aan- en verkopen met regionale kopers en verkopers.
  • Adviseur en verkoper van uw woning en vastgoed, met Funda, mijn kopers/verkopers-contacten en het Verheul-netwerk als troefkaarten.
  • Grote regionale kennis van de Kop van Noord-Holland.
  • Het makelaarsvak is één van de mooiste beroepen waarin mijn deskundigheid en vakmanschap het verschil maken.

Direct contact opnemen

Verstuur ons een document of foto