Meer over ons

VERHEUL IS Al DECENNIA EEN BETROUWBARE ADVISEUR VOOR HET LEVEN

Wij hebben altijd de financiële oplossing. Onze adviseurs volgen alles wat vakmatig te leren is en zijn persoonlijk betrokken. We kennen onze relaties en hun situaties door en door. Onze kwaliteit wordt erkend door onafhankelijke partijen en onze kwaliteit is geborgd met ISO-certificering.

Als het erop aan komt moet een verzekering zijn werk doen

De essentie van verzekeren is aan de verwachtingen voldoen als het erop aankomt. Als de klant tóch tevreden is als het noodlot heeft toegeslagen. Wij zijn aangesloten bij een landelijke coöperatie van vergelijkbare volmachtkantoren, waardoor wij extra goede ingangen hebben bij verzekeraars.

Verheul: samenwerking met ons volmachtbedrijf

Tegelijkertijd hebben wij een onafhankelijke positie. Als volmachtkantoor behoren wij tot een selecte groep bedrijven in Nederland die bevoegd is namens een verzekeraar verzekeringen af te sluiten, polissen af te geven, de premie te bepalen en zelfstandig schades te behandelen. Dat houdt in dat u ons aan de lijn krijgt bij het afsluiten van een verzekeringspakket of het melden van een schade en niet een verzekeraar of iemand anders. Onze lokale kleur verzekert u van maatwerk bij het afsluiten van het verzekeringspakket en betrokkenheid bij het afhandelen van een schade.

RegioBank: symbool van persoonlijke service

De Regiobank is een ander uithangbord van onze visie van een persoonlijke en betrokken dienstverlening. U kunt bij deze bank met een sterk lokale functie altijd zo binnenlopen voor (vragen over) geldzaken.

Uitgebreid landelijk netwerk

Verheul heeft een duidelijke lokale kleur, maar als volmacht ook een uitgebreid landelijk netwerk. Wij mogen niet alleen zelfstandig een verzekering afsluiten, maar ook schades behandelen en de premie bepalen;

Zelf samengestelde verzekeringspakket

Het door ons zelf samengestelde verzekeringspakket sluit aan op het specifieke risicobeeld van onze regio. Wij bieden speciale tarieven voor het postcodegebied tussen Den Helder en Alkmaar (in overleg ook daar buiten)

Compleet ontzorgen

Verheul kan haar klanten compleet ontzorgen met hun verzekeringen. Wij staan voor een professioneel advies en een efficiënte en verantwoorde afhandeling van verzekeringszaken voor particuliere en zakelijke relaties

Persoonlijk contact

Ook in geldzaken is ons credo ‘betrokken’. Onze service via de Regiobank gaat nog via persoonlijk contact aan de balie.

Uw adviseurs

zakelijke klanten

jaar ervaring

beoordeling

kantoren

Onze columns

ONZE KEURMERKEN