Meer over ons

VERHEUL IS Al DECENNIA EEN BETROUWBARE ADVISEUR VOOR HET LEVEN

Wij hebben altijd de financiële oplossing. Onze adviseurs volgen alles wat vakmatig te leren is en zijn persoonlijk betrokken. We kennen onze relaties en hun situaties door en door. Onze kwaliteit wordt erkend door onafhankelijke partijen en onze kwaliteit is geborgd met ISO-certificering.

Verheul is onderdeel van Huis & Hypotheek
Wil je jouw maximale hypotheek berekenen? Of andere berekeningen maken? Bekijk de website van Huis & Hypotheek.

Financieel adviseurs die op de rem durven trappen

Een onafhankelijke positie. Betrouwbare adviezen. Een grondige kennis van zaken. Dat zijn de drie grondbeginselen van onze financieel adviseurs om een langdurige relatie met onze klanten te borgen. Zij zijn hoog opgeleid en combineren een allround financiële kennis met specialismen als hypotheken, pensioenen, arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) , kredieten en sparen. Zij weten, mede dankzij periodieke cursussen, de weg in het groeiende aanbod aan ingewikkelde financiële producten die elk hun eigen voorwaarden hebben. Samen met de klanten brengen de adviseurs hun huidige en toekomstige financiële situatie in kaart. Zij zoeken het financiële product dat de klant nodig heeft en kan betalen/dragen. Zij dienen het belang van de klant door zo scherp mogelijk in te kopen.

Meegroeien met klanten
Onze adviseurs zijn gewend om met concrete voorstellen aan te geven hoe klanten hun financiële wensen kunnen realiseren. Over welke keuzes zij een beslissing moeten nemen en wat daarvan de consequenties zijn. Zij groeien mee met de ontwikkeling van klanten en vertalen die in een financiële planning die om de zoveel tijd geüpdatet wordt. Om samen te sparen voor die grotere woning, een goed pensioen of juist beide partners financieel zekerheid te geven bij een scheiding. Wij zijn betrokken bij klanten en tegelijkertijd professionals die niet schromen om op de rem te trappen als dat nodig is.

Meest geschikte oplossing

Verheul is onafhankelijk en vergelijkt alle aanbieders en geldverstrekkers, zodat wij voor u de meest geschikte oplossing in rente, premie en voorwaarden uit de markt halen.

Advies op Maat

Verheul kan een breed palet aan financiële expertise overleggen dat ook een advies op maat omvat als het gaat om onder meer vermogensgroei, een zakelijke financiering en studiefinanciering.

Uw belang

Waar anderen alleen eigen producten verkopen, adviseren wij met één belang voor ogen: uw belang.

Uw Adviseurs

hypotheekadviezen per jaar

jaar ervaring

beoordeling

kantoren

Onze columns

Onze keurmerken